Böcker på cd?

När man talade om ljudböcker förr, så kom dessa på kassettband och de kom på cd skivor. Idag går det att få tag på ljudböcker online, via vissa tjänster, men det är ändå nåt särskilt att köra igång en skiva i bilen och lyssna på en bok! Frågan är om det fortfarande görs nya cd-skivor. Läste om just detta med cd pressning och att det finns ett företag att vända sig till om man själv vill pressa cd. Man kanske skulle läsa in egna böcker och sedan göra cs pressning på dessa?

Pressa CD hos Skivfabriken

Det företag jag läste om heter Skivfabriken. De finns i Falkenberg och de kan hjälpa till med att bränna CD- och DVD-skivor med en hög kvalité. De klarar av att göra 2000 upplagor direkt hos dem, men som man vill ha fler så skickas det vidare till deras samarbetspartner, som är Europas största skivfabrik. Hos Skivfabriken går det även att få cd-fodral, dvd-fodral, dvd-boxar och andra trycksaker. 

Hur beställer man?

Besök Skivfabrikens sida. De kan hjälpa til så att utsendet på din skiva och fodralet blir som du vill ha det. Du kan ha egna idéer eller så gör de en layout åt dig som du får välja om du vill. Om du har bråttom att få hem din upplaga, så kan du beställa en expressleverans. När det gäller priser på cd pressning och annat så är det bäst att kontakta Skivfabriken direkt. Detta gör du genom telefon eller mail. 

1 Feb 2018